Anis Karkach Kickboxer Podcast Interview Indigo Brein Togar Beckol Marrokaan Kick Box

 

Intro:

Anis, 21 jaar en sinds kort een professionele kickbokser. Anis ook wel bekend als ‘’The Sniper’’ staat bekend om zijn geduld tijdens een gevecht, hij wacht op zijn moment en heeft vaak maar 1 kans nodig om zijn tegenstander uit te schakelen. Een goed voorbeeld hiervan is eerder bij zijn debuut in de B klasse begin 2017. In een vier mans toernooi moest hij 2 keer vechten en beide winnen op één avond voordat hij zich ‘’King Of Brussels’’ mocht noemen. Zijn eerste tegenstander versloeg hij in de tweede ronde door hem een ‘’8 tellen’’ te geven. zijn tweede partij, tevens de finale partij en hoofdpartij van de avond won hij doormiddel van een K.O. in de derde ronde.

 

Daarna ging het vrij hard met ‘’The Sniper’’ hij won vele partijen in de B klasse waardoor hij nu mag vechten op het hoogste niveau. Na 5 rondes van 3 minuten heeft hij de wereldtitel mee naar huis kunnen nemen bij het evenement ‘’Fight Night.’’ Dit ging niet onopgemerkt want kort daarna had hij zijn derde A partij bij ‘’Glory’’ één van de grootste organisaties ter wereld als het aankomt op vechtsport. Ook hier liet Anis ‘’The Sniper’’ zijn tegenstander zien wat hij in huis had. In de eerste ronde heeft hij zijn tegenstander verslagen met een technische knock-out. Tevens was dit dezelfde evenement waarin Rico Verhoeven het tegen  Jamal Ben Saddik opnam in het hoofdprogramma. Een evenement waar in Ahoy alle kaarten snel waren uitverkocht, Anis zijn doel is om zelf op de hoofdprogramma te staan binnenkort. Een ambitieuze doel waar hij bereid is voor te werken, want niet voor niets traint hij 9 keer per week.

Zoals Anis zelf zegt:

Werk aan je dromen, want alleen dromen werken niet

 

In deze aflevering bespreken wij:

  • Wat hem de motivatie geeft om 9 keer per week te trainen.
  • Lessen die Anis vanuit thuis heeft meegekregen.
  • Hoe je sportblessures kan voorkomen & herstellen.
  • De kwaliteiten die je nodig hebt om een professionele kickbokser te worden.
  • De belangrijkste lessen die hij heeft gekregen van zijn coaches.
  • Hoe hij kan werken, naar school gaan en 9 keer trainen per week.
  • Zijn doelen, wensen en carrière vooruitzichten.

Show Notes:

Contactgegevens:

 

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways