Faiq Maarij Fa'iq Ma'arij bodybuilderPhoto by The Monk Photography

Intro:

Fa’iq Ma’arij is geboren in San Francisco, Amerika en is deels opgegroeid in Maleisië. Hij heeft altijd al professionele sporter willen worden, hij heeft toen hij klein was vele sporten beoefend, van voetbal tot aan turnen. Op zijn 15e leeftijd vond hij zijn passie en rust in fitness. Eind 2016 besloot Fa’iq mee te doen aan wedstrijden, kort daarna werd hij kampioen op het EK waar hij Nederland vertegenwoordigde. Door zijn winst op het EK werd al snel duidelijk dat hij PRO atleet waardig was, hij heeft daarom ook gelijk zijn PRO status gewonnen. Op zijn PRO debuut werd hij 3de ondanks dat hij de ziekte van pfeiffer had, Fa’iq reist tegenwoordig de hele wereld rond om aan allerlei wedstrijden mee te doen, zo is hij onlangs in Rusland geweest en  is pas terug gekomen van Korea.

Zijn droom is duidelijk; hij wilt zich kwalificeren voor Mr. Olympia in Las Vegas en de prijs voor Men’s Physique mee naar huis nemen. Hij geeft tijdens het interview aan dat hij alleen akkoord gaat met de éérste plek, alles daarbuiten is verlies in zijn ogen. Naast fitness, geeft hij ook personal training en is hij ook bezig met het opzetten van zijn eigen kledinglijn.

 

In deze aflevering bespreken wij:

  • Wat de verschillen zijn tussen Men’s Physique en 212 Olympia.
  • Waarom hij fitnesst en wat hij erin ziet.
  • Hoe vaak een professionele sporter traint per week.
  • Wat zijn meest waardevolle investering was.
  • Hoe hij zich voorbereid op een wedstrijd.
  • Top 3 supplementen.
  • Eet gewoontes & tips voor mensen die pro willen gaan.

Show Notes:

Contactgegevens:

 

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways