Freek Zonderland interview podcast indigo brein

 

Intro:

Als je wel eens naar een film festival gaat, dan heb je zijn naam vast en zeker wel voorbij zien komen. Als cameraman, producer én editor maakt Freek Zonderland allerlei soorten films. Documentaires, korte films, reclames en zelfs muziek videos.

 

Ik praat met Freek niet alleen over films, maar onderwerpen zoals; creativiteit, investeringen, tegenslagen en tips voor studenten komen ook allemaal aan de orde vandaag. Freek vertelt ons ook hoe hij zonder film opleiding toch zijn ambities heeft kunnen waarmaken. Zelf heb ik ontzettend genoten van ons gesprek! Met dit te hebben gezegd, ga ik jou niet langer ophouden, dus laten we beginnen!

 

Als je verder wilt komen, of als je dingen wilt ontdekken die je nog niet kent, dan moet je onveilige keuzes maken. 

Truus’ Children Documentaire Trailer

In deze aflevering bespreken wij:

  • Belangrijke lessen uit zijn jeugd.
  • Waar creativiteit en inspiratie vandaan kan worden gehaald.
  • De meest waardevolle investeringen in zijn leven.
  • Tegenslagen en mislukkingen die goed zijn uitgepakt.
  • De nieuwe documentaire ‘Truus’s Children’
  • Award voor de winnende film ‘De rode gordijnen’
  • Tips voor een afgestudeerde student.

Show Notes:

Contactgegevens:

 

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways