Over mezelf en Indigo Brein

Indigo Brein Logo Togar Beckol

Over Mij

Hey, Togar hier! Ik ben blij dat je een kijkje komt nemen bij Indigo Brein. Even Kort over mij, ik ben 25 jaar en woonachtig in de regio Rotterdam. Ik werk momenteel bij een grootbank niet ver van huis. Verder ben ik eigenaar van een webwinkel genaamd Indigo Store. Je zult me de komende tijd veel beter leren kennen, want niet alleen vraag ik mijn gasten zich persoonlijk open te stellen maar zelf zal ik dat ook doen!

Waarom een Podcast?

Ik heb het altijd naar mijn zin gehad op school, alleen kreeg ik het gevoel dat wat ik leerde niet genoeg was. Natuurlijk leer je allerlei theorieën van een bepaald vak, maar hoe zit het dan met het praktische gedeelte? Na 3 jaar theorie te hebben gestampt, zowel in Nederland als in Canada op school, kwam ik in Nieuw Zeeland tot de conclusie dat al die leuke theorie modellen die ik leerde op school helemaal niet werkte toen ik ze wou toepassen in de praktijk. Ik leerde dat je in de praktijk skills nodig hebt die helemaal niet geleerd worden op school. Gelukkig kwam ik er toen ook achter dat ze wel te leren zijn van rolmodellen. Een rolmodel voor mij is iemand met een voorbeeldfunctie, iemand die heeft bewezen dat het kan. Iemand die de geheimen van zijn vak heeft ontdekt en ook bereid is deze te delen.

Ik snap nog steeds niet waarom een Podcast?

Met een Podcast help ik jou om de juiste rolmodellen te vinden, ik zal voor elke industrie de beste professionals selecteren en ze aan jou voorstellen.

Deze professionals zijn al hoog op de ladder die jij nog aan het beklimmen bent, met hun tips en tricks kun jij de ladder sneller beklimmen en jouw doelen en ambities sneller waarmaken!

Tijdens elke aflevering analyseer ik hun tactieken, hulpmiddelen en routines. Dit omvat favoriete boeken, ochtendroutines, training gewoontes, trucs voor tijdbeheer en nog veel meer.

Rolmodellen weten waar ze het over hebben, zij hebben het pad al bewandeld, het enige wat jij nog hoeft te doen is hun voetsporen te volgen en te leren van hun lessen.

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden.

Hoeveel afleveringen per maand?

Dat is moeilijk te zeggen aangezien ik dit als hobby naast mijn werk doe. Ik doe dit zonder winstoogmerk, dat houdt in dat ik mijn boterham hier niet mee hoef te verdienen. In tegendeel, een deel van mijn boterham én tijd gaat juist naar deze website toe. Ik doe dit met liefde en veel enthousiasme. Het geeft mij persoonlijk een gevoel van vervulling, wetende dat ik andere kan helpen. De ene maand zal ik meer afleveringen plaatsen dan de andere maand, maar over het algemeen hoop ik 4 afleveringen per maand online te zetten.

Contact

Ik wil je uitnodigen om met mij in contact te komen door middel van een reactie hieronder achter te laten of een topic te starten in de INDIGO FORUM. Graag hoor ik wat je leuk vindt aan mijn website en wat beter kan.

Ken je iemand die voor jou een rolmodel is? Of misschien ken je iemand met een heel interessant verhaal. Laat het snel weten want dan kan ik hem of haar uitnodigen!

Reactie (2)

 • Anoniem| 27 februari 2018

  Hey Togar,

  Ik ben op je website terecht gekomen omdat ik zag dat je een vriend van mij had geïnterviewd. Ik vind Indigo Brein een goed initiatief, ik heb ook even naar je boek samenvattingen gekeken en het lijkt erop dat wij dezelfde smaak voor boeken hebben. Als ik toe ben aan een nieuw boek dan weet ik in ieder geval waar ik moet kijken.

  Is het misschien een idee om ook mensen uit de tweede kamer te interviewen?

  Groetjes Sarah

  • togar| 2 maart 2018

   Hoi Sarah,

   allereerst bedankt voor de tijd die je hebt genomen om een comment achter te laten, ik ben blij om te horen dat je mijn boek aantekeningen leuk vind. Het is zeker een idee om mensen uit de tweede kamer te interviewen, ik zal kijken wie hier interesse in zou hebben.

   Mocht je meer suggesties hebt dan hoor ik het graag, hier of op de forum mag allebei.

   Met vriendelijke groet,

   Togar

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.