John Dane HZ University Indigo Brein Podcast Togar Beckol

Intro:

Vandaag heb ik een buitengewone man te gast! Zijn naam is John Dane, hij was de Manager Finance van Kloosterboer en later werd hij de General Manager. Nu zit hij in het bestuur van HZ University of Applied Sciences. Dit is niet alles want hij is ook nog eens Voorzitter van Stichting Kunst en Cultuurwerf, hij is Lid van het bestuur Dienstencentrum Onderwijs, Voorzitter van de club JVOZ én adviseur van Agrojuice Holding B.V. Hiernaast is hij ook nog eens een familieman en een papa van 2 zoons.

 

Ik heb tijdens dit interview non-stop mee staan schrijven want de ervaringen die hij deelt, samen met de tips en trucs van het leven, heeft mij enorm gemotiveerd. Het feit dat John zo nuchter zoveel activiteiten kan combineren en dit ook nog eens met plezier kan uitvoeren is zeer fascinerend. Ik zou zeggen; pak jouw pen en papier erbij en schrijf mee, want de levenslessen die hier worden besproken kunnen jou helpen heel veel verdriet en ongeluk te vermijden.

 

In deze aflevering bespreken wij:

  • Zijn jeugd en zijn relaties met vrienden en familie.
  • Het Carriérepad dat hij gevolgd heeft.
  • Hoe hij zijn belangrijke werk en nevenactiviteiten kan combineren.
  • Het verschil tussen onderwijs van toen, vandaag en de toekomst.
  • De waardevolle investeringen in zijn leven.
  • Overtuigingen, gewoontes of gedrag dat hem in de afgelopen jaren heeft veranderd.
  • Tips voor een afgestudeerde student.
  • Tips om een burnout te voorkomen.

Show Notes:

Contactgegevens:

 

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways