#Levi #illis #togar #beckol #indigo #brein #podcast

 

Intro:

Levi is sinds 2005 actief als digital marketing consultant gespecialiseerd in marketing automation. In 2008 heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht en heeft opdrachten gedaan voor o.a. : Essent, Plus Retail, Pro Rail, Philips & Johnson&Johnson. In 2016 is hij in de wereld van Bitcoin en cryptocurrencies gedoken en in 2017 heeft hij 30% van zijn kapitaal geïnvesteerd in Bitcoin en andere cryptocurrencies. 10 jaar geleden had hij een doel en dat was om financieel onafhankelijk te zijn op zijn 35ste. Vandaag de dag is hij 35 en heeft hij zijn doel bereikt.

 

In deze aflevering bespreken wij:

  • Welke cryptocurrencies de meeste potentie hebben.
  • Waar je veilig je currencies kunt opslaan.
  • De toekomst van blockchain technologie.
  • Welke mindset je moet hebben doelen te kunnen bereiken.
  • De boeken die jouw leven kunnen veranderen.

Show Notes:

Contactgegevens:

 

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

 Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways