Mastah D Artist/Songwriter Indigo Brein Podcast

Intro:

Dzenan Halilovic is geboren in Sebrenica (Bosnie) en opgegroeid in Nederland. Dzenan staat bekend in de muziek industrie als Mastah D Hij is een artiest/songwriter en heeft sinds zijn 10de al een passie voor muziek. Hij heeft nummers opgenomen met talloze artiesten uit Nederland maar ook met gerespecteerde artiesten uit Bosnië. Ook heef hij door heel Nederland optredens gegeven en zit zijn passie voor muziek nog steeds in zijn bloed. Momenteel is Mastah D bezig met zijn EP genaamd Borba. Hij heeft clips klaarliggen voor ons zoals onder anderen Balkan 2.0! Zijn vorige track Balkan 1.0 had meer dan 800.000 views. Ook wordt er op dit moment een documentaire over hem gemaakt dat later uitgezonden zal worden op Bosnische televisie.

 

In deze aflevering stelt Mastah D zich heel open en kwetsbaar op. Hij deelt het verhaal over zijn jeugd, de oorlog dat hem zijn vader heeft gekost en zijn moeilijke privéomstandigheden. Zijn verhaal over hoe hij zijn tegenslagen heeft overwonnen met de kracht van muziek heeft mij enorm gefascineerd.

 

In deze aflevering bespreken wij:

  • Zijn jeugd en de obstakels die hij had als kleine jongen.
  • Zijn privéomstandigheden na het verlies van zijn vader.
  • Het begin van zijn passie en de vondst van zijn uitlaatklep.
  • Waarom hij nog steeds muziek maakt ondanks dat hij bekend had gemaakt te stoppen.
  • Zijn eigen lievelingslied.
  • Zijn persoonlijke rolmodellen in de muziek industrie.
  • Hoe hij naast het maken van muziek ook minderjarige vluchtelingen begeleidt.
  • Een A Cappela van zijn nog niet uitgebrachte track.

Show Notes:

Contactgegevens:

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.
Music by Nicolai Heidlas-Someways