richard lopes indigo brein togar beckol

 

Intro:

Richard Lopes-Slot MCC studeerde Master Management, Cultuur en Verandering met als specialisatie Coaching. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in sales en het bank- en verzekeringswezen als teamleider, trainer en coach. Zijn aanpak is professioneel, snel en vakbekwaam. Hij begon in 2013 als zelfstandig ondernemer en is samen met Ronald Slot-Lopes in 2016 ‘Lopes Slot BV’ gestart. Richard geeft op dagen dat hij niet bij de bank werkt; trainingen, workshops en lezingen aan bekende organisaties.

 

Ik praat vandaag met Richard over verschillende onderwerpen. We hebben het over zijn jeugd, studie, maar ook zijn huidige functies, positieve psychologie, artificial intelligence en natuurlijk zijn net gepubliceerde boek. Het boek heet ‘Passie Emotie Liefde voor de klant’ en dient als een handboek voor excellente kantbeleving in 7 minuten. Toen ik Richard voor het eerst ontmoette kreeg ik meteen een klik met hem. Hij was en is nog steeds zeer open en positief van karakter, hij is iemand die niet alleen naar je woorden luistert maar ook de kern ervan probeert te begrijpen. Je hoeft mij natuurlijk niet te geloven, luister zelf maar naar het gesprek!

 

”Excellente klantbediening is op een menselijke wijze het klantbelang centraal te stellen door op een eerlijke, respectvolle, vertrouwelijke en deskundige manier de klant te ontzorgen.”

In deze aflevering bespreken wij:

  • Wat een verandermanager inhoudt en hoe je veranderingen kunt implementeren in grote bedrijven.
  • De meest waardevolle investeringen in zijn leven.
  • Hoe je omgaat met het meest voorkomende probleem; tijdgebrek.
  • Wat heeft hem doen besluiten om een eigen bedrijf te starten?
  • Welke kwaliteiten je nodig hebt als je ondernemer wilt worden.
  • Positieve psychologie.
  • Welke zaken in de afgelopen paar jaar belangrijker zijn geworden en welke zaken minder belangrijk.
  • Momenten waarin hij zijn focus was verloren.
  • Tips voor een afgestudeerde student.
  • Zijn boek; ”Passie Emotie Liefde voor de klant”

Show Notes:

Contactgegevens:

Zijn boek kan hieronder besteld worden:

 

 

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways