#Sarah #Izat #togar #beckol #indigo #brein #podcastIntro:

Sarah Izat is een bevlogen 26-jarige Nederlandse vrouw, met een biculturele achtergrond, Zeeuwse roots en de Rotterdamse mentaliteit. Sarah komt van het leerwegondersteunend onderwijs en is momenteel bezig met haar tweede master European Union and International law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar studie aan de universiteit combineert ze met een verantwoordelijke baan bij de politie Eenheid Rotterdam op het Regionaal Service Centre, waar ze burgers te woord staat voor de niet-spoedeisende meldingen. Sinds kort is Sarah buitengewoon opsporingsambtenaar en neemt ze aangiftes op van strafbare feiten.
Sarah heeft een sportieve geest en streeft naar immaterieel succes. Ze verbreekt taboes door haar stem te spreken. Haar motto in het leven is ‘no is the abbreviation of nonsense, show them yes’’

Als je ja zegt tegen een ander en je staat er zelf niet helemaal achter dan zeg je eigenlijk nee tegen je zelf

In deze aflevering bespreken wij:

  • Hoe je jezelf uit het gemeenschap denken kan halen.
  • Wanneer je lichaam en geest behoefte heeft aan rust.
  • Hoe je kan leren NEE zeggen.
  • Wat je kan doen als je hoofd vol zit.
  • Hoe je positief moet denken.

Show Notes:

  Contactgegevens:

Beluister deze aflevering door hieronder via Soundcloud op ‘play’ te klikken. Wil je het liever downloaden zodat je het later zonder internet kan beluisteren? Dan kan je het hieronder gratis downloaden. Ja je leest het goed, Gratis!

Alles wat op deze website wordt gezet, heeft als doel je te helpen om een beter mens te worden. Ik gebruik Indigo Brein als mijn persoonlijke gereedschap om een beter mens te worden, kan jij dit waarderen? Dan zou ik het waarderen als je dit zou willen delen of liken. Hoe meer mensen ik kan bereiken, des te meer ik kan betekenen voor ze.

Music by Nicolai Heidlas-Someways