The Instant Millionaire – Mark Fisher

The Instant Millionaire - Mark Fisher

The Instant millionaire geschreven door Mark Fisher, is toch wel echt één van mijn favoriete fictie boeken. Ik moest mezelf tegenhouden om het boek niet gelijk opnieuw te lezen meteen nadat ik het had uitgelezen. Dit boek is een kort verhaal over een jonge man die een reis aangaat om er achter te komen hoe hij een miljonair kan worden. Hij zal er eerst achter moeten komen wie hij wil zijn en wat hij eigenlijk wilt doen om geld te verdienen. Zijn rijke oom geeft hem een briefje en verwijst hem naar een man die hem de geheimen van financiële vrijheid kan geven. Het is een klein boekje (125 pagina’s ongeveer) maar zit vol met geheimen. Het leek wel alsof heel het boek vol zat met quotes ingepakt in een prachtig verhaal. Mijn favoriete quote: ‘De meeste mensen zijn te bang om dingen te vragen, en wanneer ze dat uiteindelijk doen, dan staan ze er niet genoeg op.’ Het was voor mij in het begin best eng om drukke en succesvolle mensen te vragen of ze mee willen doen aan mij podcast. Maar het geheim is dat dit allemaal mentale obstakels zijn en niets anders. Ik denk dat iedereen dit eenvoudig te lezen boek vol met geheimen kan waarderen. Zie mijn aantekeningen voor zijn citaten maar lees vooral het geschreven boek.

Voor mijn andere favoriete fictie boeken zie: The Alchemist of The Monk Who Sold His Ferrari

Als je constant hetzelfde doet, dan mag je ook hetzelfde resultaat verwachten.

Durf kansen (risico’s) te nemen!

Focus op een specifiek doel; ‘Ik wil 100K verdienen in 2018’. Maak duidelijk voor jezelf wat je WILT en wat je waard bent en werk vervolgens aan jezelf; Creëer een hoog zelfbeeld.

Onze beperkingen zijn degenen die we onszelf opleggen! Onze grootste obstakels zijn de mentale obstakels. Je moet je mentale grenzen en comfortzones uitbreiden. Doe dit elke keer weer opnieuw.

Het geheim voor jou financiële bestemming is een duidelijke en schriftelijke deadline stellen. Het doel moet in jouw diepste gedachten zitten. (Probeer affirmaties of beluister de tips van Cryptocurrency expert levi Illis)

Mijn doelstellingen moeten ambitieus zijn maar ook haalbaar. Wees niet conservatief, vernietig je mentale beperkingen en verleg je grens.

Het is niet genoeg om een wens te hebben, je moet er ook in GELOVEN.
(ik kan niet in woorden beschrijven hoe belangrijk dit is).

Het leven kan een rozentuin of een hel op aarde zijn; mijn levensomstandigheden zijn afhankelijk van mijn innerlijke gedachten.

Weet wat je wilt, alleen dan kan je fouten vermijden. Doe de dingen waar je van houdt, je moet weten waar je passie zit. Als je dit weet dan moet je jouw dromen niet opgeven, zorg ervoor dat jouw dromen groter zijn dan jouw angsten.

Zou je hetzelfde werk als nu doen als je een miljoen op de bank had?

Volg je Intuïtie; hoe sterker de geest, hoe groter de dromen.

Er is een bepaalde hoogte waar geen wolken zullen komen. Als je worstelt, dan komt het omdat je niet hoog genoeg zit.

De meeste mensen zijn te bang om dingen te vragen, en wanneer ze dat uiteindelijk doen, dan staan ze er niet genoeg achter.

Het boek kan je hieronder bestellen

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.